Warning: include(/home2/rest2762ntulrust/pensiunearustic.ro/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/rest2762ntulrust/pensiunearustic.ro/wp-settings.php on line 84

Warning: include(): Failed opening '/home2/rest2762ntulrust/pensiunearustic.ro/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home2/rest2762ntulrust/pensiunearustic.ro/wp-settings.php on line 84
Pensiunea Rustic - Hunedoara - Pensiunea Rustic

Pensiunea Rustic

Situată în Centrul Vechi al municipiului Hunedoara, la doar câteva sute de metri distanță de impozantul Castel al Corvinilor, Pensiunea RUSTIC le pune la dispoziție vizitatorilor facilitati moderne de cazare.

Accesul facil la pensiune este asigurat prin intrările dispuse atât pe strada Libertății cât și pe strada Dobrogeanu Gherea, iar parcarea este oferită gratuit oaspeților noștri.

 

Având în compunere un apartament, o cameră triplă și alte opt camere duble, unitatea noastră de cazare oferă locul ideal de odihnă pentru cei care aleg să ne treacă pragul.

Fiecare cameră beneficiază de baie proprie, cu cabină de duș, uscător de păr, prosoape și produse de toaletă incluse, pentru fumători fiind amenajat și câte un loc dedicat acestei preferințe pe terasele din fața camerelor.

 

Camerele sunt încălzite individual prin intermediul unor ventiloconvertoare acționate prin telecomandă, confortul lor fiind sporit și de celelalte facilități puse la dispoziție în fiecare cameră:

– televizor cu televiziune prin cablu

– internet gratuit prin wi-fi

– minibar cu băuturi răcoritoare oferite gratuit de către gazde

– set de cafea și ceai inclus în prețul cazării

– papuci pentru interior.

 

Locația noastră este construită în plan desfășurat orizontal, asigurând astfel un acces confortabil și persoanelor cu dizabilități sau celor sosite la tratamente de specialitate.

În imediata apropiere a pensiunii, oaspeții au la dispoziție un restaurant “a la carte” cu terasă și loc de joacă pentru copii.

 

Rezervari la telefon 0254.267.038 sau 0766.473.879